وضعیت مدارس در مناطق نارنجی/ آموزش ها همچنان غیر حضوری است-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

وضعیت مدارس در مناطق نارنجی/ آموزش ها همچنان غیر حضوری است

وزیر آموزش و پرورش درباره نحوه فعالیت مدارس مناطقی که از شرایط قرمز کرونایی خارج می‌شوند، گفت: در مناطق نارنجی، فعالیت آموزشی به صورت غیرحضوری خواهد بود اما مدارس با حضور مدیر و حداقل کادر اجرایی فعال و بر فرآیند آموزش‌های حضوری نظارت خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 02
کد خبر: ۶۹۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه نشست مشترک با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: آینده جامعه در مدارس امروز ساخته می شود و دانش‌آموزان امروز، مدیران بخش‌های مختلف فردای جامعه هستند و عرصه فرهنگی و اقتصادی جامعه را می‌سازند، بنابراین هرچقدر دانش‌آموزان سالم‌تر و توانمندتری داشته باشیم، می‌توانیم جامعه سالم‌تری داشته باشیم.

وی پدیده اعتیاد را یکی از خطرات تهدید کننده دانش‌آموزان برشمرد و افزود: هر چند آمار اعتیاد در مدارس نسبتا پایین است اما خطر بسیار بزرگی است؛ بنابراین طرح یاریگران زندگی با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر در آموزش و پرورش با هدف افزایش آگاهی و توانمندی والدین، طراحی و در حال اجراست و درحال حاضر به دلیل ملاحظات بهداشتی در شرایط کرونایی این طرح در بستر شبکه «شاد» ارائه می شود.

وی ادامه داد: بخش مهم طرح یاریگران زندگی، دانش آموزان هستند که در آن گروه همسالان از یکدیگر مراقبت می‌کنند و آگاهی‌هایی را دریافت می‌کنند تا بتوانند به دوستانشان کمک کنند.

حاجی میرزایی، گروه همسالان را در مصونیت دانش‌آموزان در برابر آسیب‌ها، مهم و کمک کننده به تحقق اهداف دانست و اضافه کرد: محتوایی  در این زمینه تولید شده و در کانال‌های شبکه شاد بارگذاری شده است و در اختیار دانش آموزان تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرد.

وی در خصوص نحوه فعالیت مدارس مناطقی که از شرایط قرمز کرونایی خارج می شوند، گفت: ستاد ملی مبارزه با کرونا در این زمینه تعیین تکلیف کرده است، بنابراین در مناطق نارنجی فعالیت آموزشی به صورت غیرحضوری خواهد بود اما مدارس باحضور مدیر و حداقل کادر اجرایی فعال و بر فرآیند آموزش‌های حضوری نظارت خواهند کرد.

* مهارت «نه» گفتن باید به همه افراد آموزش داده شود

وزیر آموزش و پرورش در نشست مشترک با  سردار مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با موضوع رونمایی از مستندات برنامه کانون یاریگران زندگی که در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی و حضور مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور و از طریق شبکه شاد برگزار شد، اظهار کرد: مسائل و مشکلات دلایل مختلفی دارند و اگر هر یک از این مسائل را واکاوی کنیم، نقش یادگیری در آن مشهود است.

وی تصریح کرد: هر چه عناصر یادگیری خلاق، دقیق، سالم و عمیق‌تر باشد، در آینده افراد جامعه سالم‌تر و تواناتر خواهند بود، بنابراین مدرسه بهترین جایی است که می توان به این موضوع پرداخت.

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه مهارت نه گفتن یک مهارت پایه است که باید به همه افراد آموزش داده شود، خاطرنشان کرد: شخصیت افراد در مدرسه شکل می‌گیرد و باید برای هرچه بهتر شکل‌گیری شخصیت افراد در مدرسه تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه در جامعه خطرات بسیاری وجود دارد که نیازمند توجه خانواده و مدرسه است، اظهار کرد: مدرسه حلقه وصل بین خانه، معلم، مدیر و دانش آموز است. علت آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان به جامعه و گروه‌های همسالان و خانواده‌ها بر می‌گردد بنابراین وزارت آموزش و پرورش برای آموزش خانواده‌ها و آگاهی دادن به والدین در مدرسه تلاش و برنامه‌ریزی دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برخی آسیب‌های اجتماعی در جامعه و خانواده‌ها، اظهار کرد: در طرح یاریگران زندگی به آموزش خانواده‌ها، دانش‌آموزان و همسالان توجه شده است، بنابراین آمار مدارس مجری این طرح را از ۲۰به ۳۰ هزار مدرسه افزایش داده‌ایم.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت فوق العاده شبکه «شاد» در این طرح استفاده کنیم و این طرح را در تمام مدارس کشور توسعه دهیم و مانند سایر بخش‌ها از شبکه شاد برای توسعه برنامه‌ها استفاده کنیم.

حاجی‌میرزایی در پایان ابراز امیدواری کرد که کرونا نه تنها مانع اجرای طرح یاریگران زندگی نشود بلکه از طریق شبکه «شاد» موجب توسعه و تقویت این طرح شویم.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده